logo

Reference

Jakuba vřele doporučuji na výuku webů. Během všech lekcí vyučoval v pohodovém tempu (ne pomalu ani rychle) a vždy byl ochotný dovysvětlit dílčí zákonitosti fungování webu.

Ondřej Lamcha, klient

Had a few classes with Jakub. He was skilled, professional and very chill.

Dominik Jabczun, klient

Kurz frontendu mi v mnohém otevřel oči a naučil mě základy, na kterých můžu dál stavět. Líbilo se mi, jak jsme šli postupně opravdu jak ve škole od jednoduchých úloh ke složitějším, kdy na konci po pár měsících si člověk uvědomí, že vlastně už si ten web umí nějak nakódovat sám a ani to tak nebolelo. :-)
Navíc byla na kurzu fajn atmosféra a pan Mazuch byl moc fajn jako lektor.

Michal Krčmář, klient

Jakub vedl kurz Front-endového web developmentu, který jsem navštěvoval. Hned od první lekce se projevil jako rozený učitel, který umí zábavnou a autoritativní formou předat jak bohaté znalosti, tak zápal pro látku, kterou vyučuje. Jeho lekce mají obrovský podíl na mém profesním růstu, proto jej na základě svých zkušeností vřele doporučuji jako učitele..

Adam Barták, klient

S Jakubem jsem se seznámila na kurzu Front-end Developmentu, kde vyučoval konkrétně část HTML/CSS. Jakubův přístup k výuce byl velmi inspirativní, oceňuji především jeho nadšenost a vášeň pro učení, díky čemuž dokázal oživit každou hodinu a zároveň poskytovat detailní pohled do front-end developmentu. Jakubovo nadšení bylo nakažlivé a dodalo mi silnou motivaci pokračovat v tomto oboru. Vážím si také jeho pomocné ruky, a to i mimo standardní výuku, což mi pomohlo zejména při budování vlastního portfolia. Jakuba tedy mohu vřele doporučit. 🙌🏼

Eliška Štrosová, klient


Copyright © 2014 - 2024 | Vytvořil: Jakub Mazuch (mazuch.net) | Verze webu: 2.4.6 | Všechna práva vyhrazena.