logo

O mně

Jakub Mazuch

Absolvent navazujícího magisterského studia Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy v oboru Učitelství informatiky a matematiky pro 2. stupeň ZŠ a SŠ.
Od r. 2017 působím ve STEP IT Academy Praha, s.r.o. na pozici lektor dětské akademie a lektor odborných kurzů se zaměřením na vývoj webových stránek. Od r. 2019 též jako metodik výuky a manažer pro vzdělávání. V mých kompetencích je sestavování sylabů, metodická podpora a vzdělávání lektorů, dohlížení nad výukou a náplňování vzdělávacích cílů, sestavování rozvrhů a skupin výuky a všechny další činnosti, které se vzděláváním souvisí.
Od r. 2018 vyučuji paralelně na SPŠE Ječná matematiku a odborné předměty se zaměřením na programování, operační systémy a vývoj webu (teoretická informatika, cloudové systémy, Linux 🐧, programování v C).
V letech 2019 - 2021 jsem též souběžně též vyučoval informatiku na prestižním Gymnáziu Jana Keplera na Praze 6.
Po úspěsném ukončení magisterského studia v r. 2023 působím jako lektor na Ústavu aplikací matematiky a výpočetní techniky (ÚAMVT) při Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy. Kromě toho působím externě na Katedře informačních technologií a technické výchovy Pedagogické fakultě téže univerzity. Specializuji se na výuku předmětů v oblastech programování, digitálního designu a informačních a komunikačních technologií.
Rovněž na částečný úvazek vyučuji informatiku na Gymnáziu Kolín. K dnešnímu dni mám délku pedagogické praxe 5 let, 10 měsíců a 28 dnů.🙂

Ve zbývajícím čase se zabývám tvorbou a správou webových stránek pro komerční subjekty, školními informačními systémy a rozvrhy hodin. V minulosti jsem působil jako kameraman, střihač a IT technik v kolínské regionální televizi. Profesně se zabývám již výše zmíněným vývojem webu se specializací na školní webové stránky, dále pak školními informačními systémy (Bakláři, Škola Online, Edukit), systémy pro podporu a řízení výuky (LMS Moodle, Google Classroom) či problematikou a modernizací výuky informatiky na základních a středních školách.

Ve volném čase nejraději trávím čas s přáteli, rodinou a se svoji partnerkou. Rád poznávám nové tuzemské i zahraniční kraje. Zatímco v létě trávím volný čas plaváním a cykloturistikou, na podzim nepohrdnu dobrému burčáku a v zimě neodolám černé sjezdovce! Nejraději však relaxuji s pivem a masem u ohně v doporovodu kytarových strun a nebo aktivním odpočinkem na zahradě u babičky.

SPŠE Ječná
učitel odborných předmětů
SPŠE Ječná
itStep Praha, s.r.o.
lektor, education manager, garant dětského vzdělávání
STEP IT Academy Praha
SPŠE Ječná
středoškolský učitel
Gymnázium Kolín
Národní pedagogický institut ČR
lektor digitálních dovedností a nové informatiky, garant informatiky, konzultant
Národní pedagogický institut ČR
Bakaláři
certifikovaný konzultant, školitel (externista)
BAKALÁŘI software, s.r.o.

Novinky a informace

Nový kurz: Tvorba webových aplikací

???? Nový kurz "Tvorba webových aplikací" v spolupráci s STEP - It Akademie Praha! ????

Připojte se k nám a prozkoumejte fascinující svět webdesignu a programování! Od základů HTML a CSS, přes kouzla JavaScriptu, až po pokročilé techniky v PHP a MySQL - náš kurz vás vybaví vším, co potřebujete k vytváření úchvatných webových aplikací. ????????

Kurz vrcholí zkouškou a reálným projektem, díky kterému budete připraveni vstoupit do profesionálního světa vývoje webu. Nejenže získáte cenné dovednosti, ale také skvělý start pro vaši budoucí kariéru! ????

Chcete se dozvědět více? Navštivte ???? https://mazuch.net/index.php?p=2&s=2 nebo nás kontaktujte přes e-mail ???? jakub(at)mazuch.net nebo WhatsApp ???? 731 359 904.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost rozvinout své dovednosti a stát se mistrem vývoje webových aplikací pod vedením zkušeného lektora Jakub Mazuch! ✨

Startujeme už létě nebo na podzim 2024. ????

Tvorba webových aplikací

Jakub Mazuch (11.06 2024, 19:59:22)

Články na Eduklub

Jako učitel informatiky a matematiky na českých školách se specializuji se na výuku informatiky. Na webu Eduklub přispívám články zaměřenými na rozvoj digitální a informační gramotnosti na základních a středních školách. Mé články poskytují učitelům praktické tipy, metodiky a inovativní přístupy k výuce, které pomáhají efektivně integrovat technologie do vzdělávacího procesu. 

Mé články na Eduklubu najdete zde: https://www.eduklub.cz/author/jakub_mazuch/

Jakub Mazuch (10.10 2023, 19:47:46)



Copyright © 2014 - 2024 | Vytvořil: Jakub Mazuch (mazuch.net) | Verze webu: 2.4.6 | Všechna práva vyhrazena.